Top

Resellers

Als je als (web)winkelier het assortiment van Babunique wilt opnemen, neem dan  vrijblijvend contact op. Je bent verzekerd van interessante marges, goede voorwaarden en korte levertijden. Je kunt na aanmaken van een account ook gewoon in de webshop bestellen. Omdat we elke accountaanvraag controleren en handmatig goedkeuren kan er tot 48 uur zitten tussen je aanvraag en de activering.

 

Als je al een webwinkel hebt, en je wilt je assortiment op een eenvoudige manier vergroten, denk dan eens aan dropshipping.
Jij plaatst onze producten eenvoudigweg in jouw webwinkel, hierbij mag je uiteraard gebruik maken van onze foto's en productbeschrijvingen. Als een klant bij jou een bestelling plaatst en betaalt, plaats jij diezelfde bestelling bij ons, maar dan tegen een zeer aantrekkelijk dropshiptarief. Vervolgens sturen wij de bestelling (desgewenst met jouw bedrijsfnaam als afzender) naar je klant. Het verschil tussen wat je klant aan jou overmaakt, en wat je aan ons betaalt, is je winst.

De prijzen die in de webshop zichtbaar zijn als je inlogt met je account zijn INCLUSIEF BTW, exclusief verzendkosten (voor Nederland €3,99 bij bestellingen tot €50,00 , hierna gratis) als volgt opgebouwd:
De "van"-prijs is de consumentenadviesprijs. Hier dien je je (behalve bij speciale tijdelijke acties) aan te houden
De "per stuk" -prijs geldt bij afname van 1 of 2 stuks.
Bij afname vanaf 3 stuks gelden de groothandelsprijzen(3 of meer)

Dit is overigens géén methode om slapend rijk te worden, je zult zelf je website en producten van Babunique actief moeten promoten en marketen, want zonder bezoekers en klanten verkoop je niets. Als er vanuit een account een maand lang geen bestelling is geplaatst wordt de account opgeheven.

@